Älmhultsdagarna 2010

                                                       
                           

                            

                                    





                               

                                 

                        

                        

                                             


Jag är sjuk, orkar inte skriva något. Ska försöka sova lite...
Puss & Kram <3

You can't stop the beat!

Yuppyupp, fest ikväll.
Först en runda till underbara Sandra och sen får vi se ifall det blir Speak eller Wärkstan efteråt. Jag röstar på stället med minst fjortisar, men det är ju bara jag ;)

Varit och shoppat klödbräda till katten oxå, så nu vore det väl fan ifall tapeten inte ska hålla. Ska bara måla den vit först innan vi hänger upp den, bara för att den är nödvändig betyder inte det att den måste vara ful.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen en runda o sen får jag väl börja fixa med håret. Tänkte prova en ny teknik idag, får se hur det går ;)
Önska mig lycka till!

Puss & Kram! <3

En ny look =)

Gjorde om utseendet på min blogg lite idag, ny banner o lite nya fräscha färger.
Va så trött på det gula, ville ha nått uppfriskande istället.

Dessutom valde jag ut mina outfits till helgens bravader.
Först ut har vi sjävklart den lilla svarta, och då menar jag verkligen lilla svarta. =S
Därav strumpbyxorna så man inte visar hela härligheten om man skulle glömma bort sig och böja sig fram lite tokigt hehe.
Och sen en röd väska att bryta av med så man syns ;)


      



Sen har vi självklart också lördagens utstyrsel till kräfskivan på Sam's Camp.
Första gången jag har skjorta så jag är lite nervös över att jag kommer se lustigt maskulin ut, men det ska nog gå bra. Om inte annat så är man åtminstonne trendig och det är ju alltid en tröst menar jag.
Lös och ledigt outfit, perfekt att bli redlös i ;)

      


Måste också lägga upp en bild på min personliga stylist också som var så ivrig och glad att få vara med och hjälpa till. Även om hjälpandet mest involverade att klättra runt i min garderob och riva ut grejer han tyckte va i vägen.


      


Nu ska jag och älsk äta fredags-middag. På en torsdag, jag vet, men imorgon kommer vi inte hinna ses nått förrän jag kommer hem från jobbet på lördagmorgon så vi passar på att ha fredag nu istället =)

Puss & Kram! <3


Går i modetankar...

Tja, här sitter jag uppe mitt i natten som vanligt och kan inte sova.
Har surfat in mig på en massa modebloggar för att se vad alla normala, stilfulla personer har på sig när de vill känna sig fina. Funderar också på vad jag ska ha på mig på fredag när jag ska ut o skaka rumpaaaaaa som låten heter med Sandra & Linda.
Är kluven mellan min nya svarta sidenklänning eller en 50'tals inspirerad kjol-outfit... Sen har v ju frågan om man ska ha strumpbyxor på sig eller ifall man ska trotsa en eventuell förfrysning av arslet för stilens skull? Det tål att tänkas på
Just nu känner jag mig allmänt osnygg i alla fall, men det beror nog på att jag ska iväg och jobba snart.
Nattens tidnings-soundtrack blir låtarna från Hairspray så man blir lite pigg & glad =)

Eftersom jag inte kunde blogga om min helg i måndes pga av ett underbart virus (som min kära far kom inridande på sin vita springare vid namn Panda Antivirus och räddade mig från till slut) så gör jag det nu istället.

Spenderade som sagt min helg i Sjöabro med familjen.
Hade tagit med mig mina wii-spel för att spela dom med Nellie, men det hanns ju inte med. Istället hjälpte jag henne färga håret inför skolstarten, hon är ju stor kicka nu och har börjat gymnasiet ;) och sen lärde jag henne laga kycklingenchilladas. Helt otroligt, en maträtt som bestod av ihoprörda saker med en såsig konsistens... och hon inte bara åt det - Hon TYCKTE OM det!!!

Sås-skräck - 0
Carolina - 1
;)

     

Här är hon i full stridsmundering. (Nellie stryp mig inte!)
Mamma fick hjälpa till med slingorna, jag suger på att göra dom genom hätta.


     


Och det färdiga resultatet.

Från svart med blond utväxt, till oreange med svarta slingor och blond utväxt, till rött med svarta slingor UTAN utväxt.
Enligt henne blev det precis som hon hade tänkt sig så jag tänker utgå ifrån att hon inte bara sa det för att göra mig glad.

Aja, nu ska jag surfa lite till, sen får det va ett litet mellanmål innan det blir jobb.
Extra veckotidningar idag, yippie.

Puss & Kram!


F*CK!!!!!

Okey, skulle sätta mig och blogga lite om min helg igårkväll innan Adam kom hem ifrån skyttet.
Så jag startar datorn, sätter i strömsladden och helt plötsligt poppar det upp ett antivirus-program jag aldrig sett förut och börjar "scanna" min dator!
Försöker stänga ner det, men resulterat i en miljon god-damn pop-up meddelanden som säger att "Åh, din datorn har si och så många virus, du måste genast ladda ner vår uppdatering, kostar bara blablablabla...!"
Skiten ströp systemåterställning, stänger ner aktivitetshanteraren, du kan inte köra regedit, och till sist, men inte minst så ströp den min internetuppkoppling på nått jävla vänster, hur dom nu har tänkt sig att det ska hjälpa dom?
Datron går supersegt, därför att viruset klonar sig självt så den tar allt CPU och arbetsminne så det tar nästan 5 minuter att få upp utforskaren, än mindre starta några program!

Kvart i elva hände detta. Tio över ett gav jag upp.
Det visade sig att viruset inte finns på bara ett ställe, utan på över 10 ställen i hela datorn!, Inklusive att den har ersatt filer som windows behöver för att kunna köras, så antivirusprogrammen (de riktiga) hittar inte några fel, för de filerna ska ju va där!

Så nu är jag hos min kära far som försöker hjälpa mig att ta bort skiten, men i värsta fall så får vi helt enkelt installera om datorn... yays...

Får se hur det går... nu fick han blåskärm också, typiskt. =(


"I feel pretty...

Oh, so pretty...!!!!"
Har precis tittat på anger management ;) Jack Nicholsson är verkligen en fenomenal skådespelare.

Var en runda på byn idag och hittade en super-snygg skjort-klänning som jag planerar att ha på kräftskivan på Sams Camp nästa lördag. =) Riktigt läcker och det var kul att hitta en skjorta som gick att knäppa över bysten, är jävlar inte många gånger det händer mig.
Ikväll ska det tittas på en ny serie, Human Target. Har ingen aning om vad den handlar om, men det verkar vara nått slags hollywood-action-drama om en sorts bodyguard och nån supermodell-snygg tjej som han ska skydda.
Lite ut-tjatat tema för min del kanske, men vem vet, den kanske är jättebra?

Imorgon är det fredag igen och då bär det av till Sjöabro med katten. Mysigt. =)

Puss & Kram! <3

Hi, My name is Carolina and I'm an Anime-Addict.

Yep, nu är det officiellt.
Jag har idag beställt hem inte en, inte två, utan hela 4 DVD-boxar med Anime-serier!
Hela serien utav Death Note (2 boxar),
hela serien utav Elfen Lied
och hela serien utav Ouran Host Club. ^^
Yay, me so happy.

Så nu är det bara att vänta. De ska skickas från England så det lär väl ta sin lilla tid, men förhoppningsvis kommer de nästa vecka.
Så kan jag radera dom från min bärbara hårddisk sen och spara en massa plats där till annat, typ... fler animeserier?
Måste titta färdigt på avsnitten av Naruto Shippuuden också, och sen ska jag tråka mig igenom en massa fillers från Bleach också...
Så jävla typiskt, jag vill veta ifall Grimmjow verkligen är död eller ifall han lever, men får man det näääääää, istället lägger dom in typ 70 avsnitt om nån tråkig, bortskämd, idiotisk prinsessa!
Och som inte det vore nog, så när väl den fillern är slut och man tror att nu, äntligen, ska man få se hur det går... så lägger dom in en fillers TILL!
Om en tråkig, bortskämd, idiotisk prinsessa TILL!!!
Alltså, jag gillar Bleach, men jag tycker manusskrivarna borde se över sina ideér lite....


Annars har jag varit ute och gått idag. 2 ggr á 40 minuter.
Det är bra.
Ska försöka göra om det imorgon igen, och i övermorgon, sen får vi se i helgen ifall jag och mor går ut och går nått.
Adam ska ju åka till Göteborg och tävla i SM på fredag-söndag så jag förpassar mig ut till Sjöabro över helgen. Tänkte ta med mina Wii-kontroller och några spel så kan hela familjen spela Super Mario, hehe ;)

Nu ska det lagas mat. Potatis, spenat och fiskpinnar, mmm... =9
Sen ska jag titta runt efter lite mer anime att skriva upp på önskelistan hehe.

          


Ja mata ne! (^^)


I can see clearly now, the rain is gone!

Okey, så under de senaste tre månaderna så har vår katt med jämna mellanrum satt sig och kissat på kläder, mattor, handdukar etc i badrummet. (ni som va med på min födelsedagsfest vet ju hur det gick med mattan då.)
Och vi har ju alltid hittat/bortförklarat att "Jo, men den högen tvätt låg vid hans låda och det luktar ju klart konstigt" eller "Ja, men smutstvätten låg ju på mattan, det har ju klart gnidit av doft på den", "det började när det blev vår, det springer andra katter här, etc, etc, etc"...
Summan av allt är, att vi har diskuterat det här hemma och kommit fram till att om det inte blir bättre, eller om han sätter sig nån annanstans än i badrummet så skulle vi ta honom till veterinären och om inte han hittar något fel så måste vi kanske avliva honom.
Och sen när vi kom tillbaka från semestern så har allt gått bra.
Helt okey.
Men igårkväll när vi skulle gå och lägga oss, så satte han sig och kissade på mina jobbekläder i sovrummet som jag precis tagit ut ur garderoben!
Rena, nya kläder, alltså ingen smutslukt alls.
Jag bröt ihop.
Totalt övertygad om att vi skulle behöva avliva honom för att han blivit knäpp i huvudet när vi flyttade så ringde jag mamma och grät i telefonen och efter att ha hulkat i luren i ca 10 minuter och skrämt slag på både mor och far, så kom vi överrens om att inte ta ut saker och ting i förskott utan vänta och se vad veterinären säger.
Så medan jag låg och sov imorse efter jobbet så åkte Adam och Mamma in till veterinären och tog prover och....
det visade sig att katten haft urinvägsinfektion i över tre månader!
Och nu skäms jag så jag håller på att dö för vi har ju bara skällt på honom och han har bara försökt tala om att något va fel!
Stackaren, om vi bara åkt till veterinären direkt när det började, men hur fan ska man kunna gissa att det är urinvägsinfektion när det började hända så nära efter flytten?
Det är ju inte direkt det första man tänker på precis. Märka revir, trotsålder allt sånt dyker ju upp, men urinvägsinfektion pga. stress är ju inte så självklart kanske...

Iaf, nu är jag totalt över-lättad över att jag får behålla min bebis, att han inte blivit knäpp i huvudet och att allt kommer bli bra efter 14 dagars antbiotika.
Ska köpa världens bästa kattleksak till honom som ursäkt, och godis.
Just nu ligger han brevid mig i soffan och sover. Han vaknade nu när jag skrev och försökte resa sig upp, men sen lugnade han ner sig när han insåg var han va.
Åh, nu ska jag äta frukost, har inte fått nått i mig sen igår vid femtiden. =)



     


Puss & Kram! <3

Tvungna eller Tvugna????

Blev brutalt väckt klockan tio idag av kramsugen sambo och skrikande kattskrälle.
Hade velat ligga kvar och dra mig ett tag, men tyvärr va vi tvungna att göra oss iordning och gå på IKEA.
Adams morfara syster fyllde år så vi var bjudna på middag på golfklubben där vi fick ryggbiff, potatis och grönsaker.
Sen blev det fika hos Yrsa med tårta och presentöppning.

Jag och Adam tittade på en helmysko film ikväll också.
The Signal hette den. Handlade om en slags signal som gick ut i allt elektroniskt, typ bild ljud och som gjorde folk galna och aggressiva... Började helt okey, men sen efter typ 1/3 av filmen så började den facka ur helt.
Vi kan väl bara uttrycka det som om att både producenten, kamerateamet och regissören måste ha inspirerats av  en jumbo-snetripp på flugsvampar för att kunna göra den så som dom gjorde... och kanske en och annan psykotiskt mord-fantasi.
Finns knappt ord som kan beskriva hur mysko den va, seriöst.


Aja, nu är det snart dax att sova iaf. Jobba inatt. Samma som vanligt.
Nattinatti!
Puss & Kram <3


Bang Bang. You're Dead...







Pannkaks-Muffins med jordgubbsylt =9

Idag har jag jaft bak-dag.
Bestämde mig för att prova ett recept i min muffins-bok som hette "Havremuffins med jordgubbsylt".
Men efter att ha provsmakat det färdiga alstret så har jag och Adam bestämt oss för att döpa om dom till
"Pannkaks-muffins med jordgubbsylt."
De sjönk ihop lite när man tog ut dom ur ugnen, men enligt mor min så gör de ofta det när man har sylt i.
Får ha i lite mer bakpulver nästa gång och se ifall de blir fluffigare då. =)
Imorgon bakas det kanske negerbollar, vi får se hur läget känns.




Puss & Kram! <3

Sunshine of my life

Vaknade med sån jävla huvudvärk idag.
Seriöst, hela skallen kändes som om att det skulle blås av från huvudet på mig...
Fast när jag hade varit ute och gått så lättade det lite, men den har inte försvunnit helt ännu. =(

I övrigt har det inte hänt så mycket ännu idag... Har ett trängande behov av att baka något.. hmmm...
Ajax har hjälpt till att damsuga... eller ja, iaf övervunnit sin misstänksamhet mot damsugaren och nu är dom två bästa vänner.

    

I övrigt känns det som om att jag kommit igång lite med mig själv igen. Jag har gjort saker som jag inte kommit till skott med på flera månader, i vissa fall över ett år.
Hoppas bara inspirationen håller i sig under hela hösten =)

Nu ska jag nog slänga i en DVD och slappa i soffan lite.
Puss & Kram! <3


Summer Re-Cap

Okey, här kommer alltså alla bilder jag har tagit i sommar under min semester.

Först ut är alltså Midsommar:

             

              

                     

             

                               

                   



Sen kommer det varma dagar i Bökhult med Sandra och Linda ;) :

                       



Min Födelsedaaaaaaag:

                               

                                 

          

          

                             



Semester i Göteborg:

                   

                        

                        



Semester i Karlskrona:

                              

                     
  
                        



Och här är grillfesten hemma hos Sandra och Dan i lördes (inte på semesern men ändå):

                   

              

                          

                           


Yes, that was alles.
Och sen kan jag ju såhär efter semestern meddela att jag är igång med min motionering igen.
Små portioner, lite kolhydrater och massa promenader =)
Har gått ner 1,5 kg bara på den här första veckan.
Så yes, yes, nu har jag ju nått att blogga om haha.
Imorgon skulle det bli hyfsat väder så det blir väl en promenad innan frukost.

Nu blir det ett avsnitt Dexter och sen ska det bli skönt att få sova. =)

Puss & Kram på er! <3

RSS 2.0