Happy Birthdays!

I onsdes fyllde min Älskling år (grattis!) och jag bakade negerbollar till honom mitt i natten typ, haha.
Bakade 4ggr så stor sats som det stod i rececptet, men idag är det söndag och skåda och häpna - alla bollarna är slut. Så jag antar att de var goda ;)

                                          




Nu väntar jag bara på att hans födelsedagspresent ska komma. Resten av familjen kommer och firar på tisdag så tills dess hoppas jag att den ska ha kommit så att jag hinner slå in den också.
Jag ser framför mig en vision av svart omslagspapper med röda och guldfärgade snören. Får se om jag lyckas ;)
Än så länge vet han inte vad han ska få, självklart så det är top secret. Jag kan bara avslöja att det är någonting han kommer gilla väldigt mycket...

        




Sen var det Sandra-kusins födelsedag i fredes så då var det tjejkväll hos henne och sedan middag på Sorello.
Blev många skratt och fina bilder, varav några kan ses här nedan, vare sig ni vill att eller ej ;)

        

          Födelsedagsbarnet herself =D


        

          Presenterna gick laget runt


        

          Super-Sandra, Dunder-dan och Lycko-Linda aka Brill(janta)gänget ;)


        

          Lindis och Fridis...

        

          ...med Lindas signatur-pose


        

          Jag och Kusse-bussen.


         

          Linda works her pose



Och här är hela gänget:

 Sensuella Sandra

 Envisa & Emotionella Evelina

 Fulla Frida (tror jag det var?)

 Mysiga Mallan

 Exotiska (eller var det Erotiska?) Elin

 och den Långa, Lovely Linda ;)


Jag hade jättekul tjejer, tack för en toppen-kväll, det måste vi göra om i sommar! =D

Love Jooooo


Hey, Souls Sisters

Så var den helgen över, student, tjejkväll och allt.
Ellens student gick finfint, hon grät en del, men utav egen erfarenhet så tror jag hon var lycklig ;)
Mission Impossible gick bra också.
Bröt mot min diet som jag lovat och fick betala detta i form av total sockerchock och illamående i två dagar efteråt. Men det var värt det, tro inget annat. ;)

Idag är det tvättning som gäller, sen ikväll blir det en promenad med älsk och om jag får min vilja igenom Ocean's Eleven på det ;)
Imorgon är det studenfirande för Fredric Kusin, på torsdag student för Adams NÄSTkusin Johanna i Växjö och på fredag är det samma för Filip Kusin.
Dessa dagar kommer det att bli tallriksmodellen som gäller med max 1/4 av tallriken kolhydrater om inget annat kan undvikas och självklart bara ta en omgång mat och försöka beräkna noggrannare hur myket jag kan äta.
Fick värsta chocken i söndeskväll när vi åt pizza hos svärföräldrarna och upptäckte att jag bara kude få ner ca 1/4 av min pizza och sen var jag stoppmätt!
Likaså igår när jag och Adam gjorde kycklingenchilladas så kunde jag bara äta en och en halv och likaså då var jag totalt proppad.
Hade dessa tillfällen utspelats för en månad sen så hade jag lätt kunnat äta en hel pizza, plus lite av Adams, eller tre kycklingenchilladas med extra röra till.
Så lite framsteg har jag nog gjort även om vikten verkar så still än så länge.
Trots helgens oerhörda syndande hade jag bara gått upp ett halvt kilo och det går man ju typ ner lika fort igen så fort man börjar äta normalt.

Spinningen får jag vänta med tills nästa vecka eftersom helgens sockerchock och sömnlöshet kickstartade den förkylning jag haft på lut nu i ca två veckor, så jag kunde inte gå igår då hade jag dött.
Så vi mjukstartar med lite promenader osv så tar vi nya friska tag nästa vecka där diverse studenter och födelsedagsfirande inte kommer ivägen.
Vet inte hur Sandra planerar att fira sin birthday, men jag antar att man kommer få reda på det? Hon kanske väntar med det tills de har fått ordentlig ordning på lägenheten? Vet att de där flyttlådorna aldrig verkar vilja ta slut...
Älsk fyller år nästa vecka. Då blir det puss o kram på honom =) Har hittat den perfekta presenten dessutom, den behöver bara lite mer planering så är den kirrad ;)

Nu ska jag spela lite o sen ska disken få sig en omgång ;)
Pusspuss

      
                                               Ajax på span i fönstret =)

Frustrationen är nära....

Visst känns det som om att man bara vill lägga sig ner och ge upp när man upplever sån här?
I söndes när jag vägde mig så hade jag gått ner 3 hg under mitt delmål.
Sen dess har jag promenerat två gånger varje dag under sammanlagt 1,5 timme, gjort pilates och spinnat och ätit enligt min kostplan.
I går hade jag gått ner ytterligare ett halvt kilo, vilket gjorde mig jätteglad.
Och sen idag kom bakslaget - på något sätt var jag tillbaka till vikten jag hade INNAN jag nådde delmålet!
Hur faaan har det gått till?????
Och så får man de här tankarna att "Vad är de för mening? Ingenting händer ju ändå. Orkar inte träna något idag, det spelar ju ändå ingen roll."
Och sen tittar man på alla andra som går ner typ mellan 1-2 kg i veckan. Jag menar, det är inte kul att känna sig som den enda feta människan i hela världen som inte går ner i vikt av träning.
Kanske låter lite överdrivet, men vissa stunder känns det så.
Var på Kappahl igår och köpte shorts och piratbyxor, för jag insåg att jag har inga sådana i min garderob som jag får på mig längre, och trots att jag jobbat som fan i 6 veckor så har jag fortfarande samma storlek som när jag började. vet inte om det är realistiskt att gå ner i storlek på den tiden, men man blir ändå besviken.
Man börjar fundera på hur mycket det egentligen krävs, ifall man inte jobbar tillräckligt, ifall man måste ge upp ännu mer tid för träningens skull, ifall man måste börja träna andra saker också etcetcetc.
Blir bara så trött....
Men, men... finns väl inte så mycket mer att göra än att göra om allting. Har jag tur så är det bara min våg som har hängt sig och egentligen har jag gått ner 10 kg utan att det på någont mirakulöst sätt märks på mina kläder =s

Nu ska jag iaf äta min soppa, plocka ihop skräpet som ligger på golvet, klä på mig och sen drar jag till IKEA en sväng. Tänkte jag skulle byta gardiner och så innan lördag och idag är sista chansen för imorrn är det studentfirande som gäller.
Börjar redan få ångest inför helgen, lär bli en hel del onyttigheter som tillkommer och jag har redan lovat att äta tårta på Ellens student och att bortse ifrån min diet under Mission Impossible på lördag...
Ujujuj, hur ska detta gåååååå?


         
                       IN DESPERATE NEED OF INSPIRATION

RSS 2.0