Bästa julklappen någonsin!!!!

Jag och Adam fick lägenheten!
Mötet med galenpannan gick tydligen som smort, inte en invändning mot något som jag fattade det.
Så nu bär det av till färghandeln så ska vi ta färgprover på vilka färger vi vill ha i vårt kommande boende. Och vi fick våra fondväggar, helt sjukt!
Wii, e så glad, det har knappt hunnit sjunka in ännu.
Så från och med nyår ska jag börja packa ner saker i flyttlådor, rensa ut och slänga en massa skräp och sen blir det till att åka pendel mellan älmhult och pjätteryd med släp och fulllastad bil. Helt underbart.
Har försökt få tag på Ms Samuelsson, men hon svarar inte på sin mobil vilket jag tycker är väldigt dumt eftersom det här faktiskt rör henne med, hihi.
Får ringa runt mer imorgon eller ikväll om jag hinner, för nu måste jag börja göra mig iordning för om ca en och en halv timme ska jag vara med Adam på skyttet på Haganäs och hjälpa till när en hög IOS'are ska gå loss på papp-tavlorna därnere.
Sen blir det spinning och sedan förhoppningsvis lite käk.
Måste komma ihåg att handla ikväll också, annars har jag ingen mat imorgon och det blir ju lite tråkigt.... =(
Ha det gött så länge så hörs vi av!
*dansar ut i köket för att gräva fram frukost i kylskåpet sjungandes "oh happy day"*
<3


Julstök

Lägenheten har blivit julpyntad och Ajax hjälpte till såklart på sitt eget lilla sätt... =)
Det finns tydligen inga ointressanta lådor. Eller obekväma heller för den delen verkar det som.

 


Julklapparna är också inslagna... nästan allihop iaf. Ska till Kristianstad den 18:de och köpa dom sista, sen är det klart.
Har redan fått en tidig julklapp av mor och far, en mycket väl behövd sådan både för mig o katten - nämligen en ny kattlåda. Luktfri, klumpfri och framför allt - LUKTFRI! (i teorin alltså, med min katt vet man aldrig.)
Modellen heter PeeWee, den har en hemsida för er med katt som vill veta mer om hur den funkar (och för er utan katt också för den delen.) www.peewee.se
Hittills har den fungerat jättebra, även om kissen var lite skeptisk till en början och gick omkring o vrålade efter sin gammla låda verkade det som. Ska bli skönt att slippa sopa kattgrus från golvet tre ggr om dan. Jag tror faktiskt min katt blev skadad utav den där första veckan i hans liv när han bodde på loftet i Jessicas hönshus. Han sprätter värre än en höna!
                                        
 


Älsklingen har ju opererat sina ögon också, tagit bort sitt synfel helt och hållet så nu blir det aldrig mer linser för Adam <3
Är därför vi ska till Kristianstad den 18:de för han fick 3 gratisundersökningar hos företaget som gjorde det ifall han hade bekanta som ville kolla ifall de kan göra det också. Så jag ska på synundersökning, men eftersom operationen kommer kosta 35 000 kr så lär det inte bli något som sker omgående ifall resultatet är bra. Det enda tråkiga är att jag måste ta av mig linserna ikväll och ha glasögon en hel vecka och jag kan inte spinna med glasögonen på för de glider ner och ramlar av =( Så antingen blir jag tvungen att cykla blind eller hoppa över passen helt o hållet. .. *snyft*
Får se hur jag gör, om någon har ett tips så säg gärna till =)


Jakten på lägenhet till mig o Adam fortsätter. Adams mor verkar låst på att vi ska bo i stiftelsens lägenheter, men det är väl inte riktigt vad vi har tänkt oss... =s Får se vad som händer o hur det går. Den som väntar på nått gott heter det ju. ;)


Och sedan måste jag få färdigt mitt eget lilla sy-projekt innan jul också.
Mina katt-tassar =D
Sulorna på de gamla inneskorna håller på att gå sönder så jag behöver ett par nya, så jag tänkte att vafan jag gör ett eget par. Och självklart när det gäller mig så kan jag inte bara göra ett par "skor" utan det ska ju vara lite speciellt hehe.
Så katttassar fick det bli. Med trampdynor.
Såhär långt har jag kommit hittils, men jag planerar att få dom färdiga någon gång nästa vecka.

   


De ska vara stoppade med dun, jag har köpt en kudde på IKEA enbart för detta syfte ^^

Nu ska jag göra något att äta så man orkar med att spinna ikväll. Ha det sålänge! <3



RSS 2.0