Yays



Underbar syn att bli bemött av på morgonen. En helt vanlig dag på jobbet.



Folk har för lite att göra när det roligaste som finns att hitta på är att köra ner brevlådor...


Har ringt till Tele 2 idag, fixat bredband, TV och flyttat telefonen. Känner att det börjar dra ihop sig nu.
Lägenheten blev färdigmålad idag, ISS kommer och städar imorgon, sen ska väl häxan komma och titta en runda innan vi kan börja fixa med möbler och annat.
Planen är att köpa garderob och skrivbord, etc på tisdag, ooooh, lite pirrigt är det allt =9
Ska börja packa ner lite mer köksprylar idag. Mixern lär nog inte användas innan flytten, o inte våffeljärnet heller... Puh, man inser inte hur mycket det är förrän man börjar plocka i det. =s

Puss puss på er! <3

Sketchy...

Har skissat på designen till mina nya tattueringar idag. I nacken och runt foten. Har inte bestämt vilken av dom jag ska göra först, båda blev så fina, hihi.
Gick upp vid åtta imorse för Älsklingen skulle iväg till Nybro å panga idag så det var ingen mening att ligga kvar i sängen när man väl vaknat, fanns ju ingen kvar att krama ;)
Vet om att jag borde ägnat dagen åt att packa flyttsaker, men jag har inte haft någon inspiration till det. Att flytta ska bli roligt, men att riva tidningspapper och gå igenom all skit man har tryckt in i alla skåp är inte det.
Så nu är det bara 2 veckor kvar innan jag är älmhultsbo på heltid. Och Ajax blir city-katt, hehe.

Ska hem till mor och far en snabbis ikväll och hämta flytt-tejp och sedan blir det söndagsmiddag hos "svärföräldrarna". Revben och potatis, mums =9
Sen blir det självklart jobba inatt också. Ska låna Adams skytte-glasögon som skydd så det inte kommer en gren eller nått förvirrat flygfä och kraschar rakt in i mina nyopererade ögon, vilket vore synd eftersom jag då kan riskera att tappa hela hornhinnan =s Hoppar helst över det om jag kan.

Nä, nu ska jag se om jag kan hitta något vettigt att göra, typ en ny musikskiva till jobbet hehe.
Puss på er! <3

Sista natten med... glasögonen?

Yep, imorrn gäller det.
Då ska glasögonen av för sista gången o sen är det ögondroppar i typ en månad som gäller.
Har inte börjat bli nervös än, det känns ganska okey faktiskt.
Är hos mor och far nu, ska stanna här tills jag kan droppa ögonen själv utan hjälp. Det ska tydligen vara lite problem med att få upp ögonlocken under de första timmarna =s
Men sen vid den här tiden imorgon har jag iaf inget synfel längre, ska bli sååååå jävla skönt. =9
Bara att kunna åka hemifrån utan att kolla ifall man har linsvätska, extra linser och eventuellt glasögonfodralet med sig.... stranden kommer aldrig mer bli sig lik som tur är, hehe.

Jaghade tänkt att jag skulle posta bilderna från jul o nyår här ikväll, men smarta jag var så upptagen med att kolla upp alla grejer jag behöver inför operationen imorgon att jag glömde överföringskabeln hemma. Så det får bli en annan gång. *suck*

Och för er som är nyfikna på hur det går med flytten så fick vi våra färger godkända i veckan.
Eller ja... godkända och godkända... Häxan gillade dom inte alls. För OM det kommer en gammal människa och ska flytta in i lägenheten efter oss så kanske inte DOM ville ha de färgerna vi har valt.
Men DUHHHH!!!!!
Ska vi sätta storblommiga tapeter och stukaturlister runt hela skiten då istället tycker hon? Så att vi ska vantrivas bara för att det KANSKE kommer nån gamling efter oss som KANSKE inte vill ha våra färger?
Då kan vi ju lika gärna säga att vi inte får hänga upp något på väggarna heller, för de som kommer efter oss kanske inte vill ha något just där vi har hängt saker och då är det ju stora HÅL där!
Ve och fasa, så kan det ju inte va.... eller jo, vänta det kan det visst, glömde att det fanns något som hette "verklighetsanknytning".

Men som tur är så lyckades vi övertala henne att vi målar över våra fondväggar innan vi flyttar ut och med ett intyg från IKEA som talar om att Adam faktiskt ÄR snickare, målare, kaklare, spacklare... ja, HANTVERKARE helt enkelt, så får vi faktiskt göra det själva utan att hyra in nån jävla målarfirma för tusen pengar.

(Som ni kanske märker så är jag inte särskillt förtjust i vår nya hyresvärd, men det är ju bara att be och hoppas på att när vi väl flyttat in och fått allt iordning att vi ska slippa höra något från henne tills dess vi flyttar ut igen.)


Sitter o surfar runt internet och letar LOLcatz-bilder i väntan på att jag ska bli sömnig så jag kan gå o lägga mig.
Mitt nya tidsfördriv, jag tycker de är ganska roliga ^^
Hittade faktiskt några stycken som passar in i det här inlägget också, tänka sig vilken slump ;)



                        
   
                                                   

Sådär, -ca en timme efter att inlägget började skrivas- nu ska jag nog börja dra mig till sängs, börjar bli trött...
Ni får ha det bäst så ses vi.
(Haha ses XD, fan vad jag är rolig! hahahahaha ha..! haha... ha... ha. .... Zzzzzzzzzz)
  


RSS 2.0