Bihålsinflammation?

Usch, jag hoppas verkligen inte att jag har åkt på det.
Näsan är helt igenkorkad, halsen svider som fan, rethosta och huvudvärk som avslutning.
Förhoppningsvis är det bara en vanlig förkylning och inget annat, och isf går det hela över på ett par dagar nu när hostan har satt in.
Det hade varit mycket lättare om nässprayet hade fungerat, men det gör det ju inte. Jag sprutar i det och då blöter det upp i ca 30 sekunder, sen känns näsan helt kleggig igen precis som den gjorde innan jag sprayade...
Jäla skit med lixom.
Aja, idag bär det av hem till mor och far för att spraymåla träbitarna till solfjädern.
Ska bara stanna till på BT järn och kolla vad de tar för klarlack på spray, ifall det blir billigare att köpa svart blank färg från början trots att pappa har mattsvart färg hemma.
Sen när jag har måtten på solfjädern när den är monterad så kan jag beräkna hur mycket tyg jag behöver, och efter det är det bara nedförsbacke kvar. Hoppas bara de har dubbel-limmat vlieselin på Killebergs tygbod, annars blir jag ledsen =(

Aja, kläder på då antar jag så kör jag sen. Måste ju ge grejerna tid att torka mellan omgångarna också.
Puss och kram! <3

Snuva

Blä, hade feber i förrgår natt när jag skulle jobba.
Igår var det ingen feber, men fortfarande yrsel, huvudvärk, hlsbränna och en nästäppa som inte var utav denna värld!
Idag har täppan släppt, men det resulterar i att man far snyta sig en gång i minuten vilket gör näsan väldigt narig och öm. =(
Aja, det är på bättringsvägen i alla fall.

Cosplayen går bra.
Jag har sytt yukatan, bältet och handskarna helt färdigt, (om jag inte bestämmer mig för att fodra insidan på yukatan med vitt tyg, men vi får se om jag hinner det.)
Kvar är alltså;

Nätstrumporna.
Väskan
Solfjädern
Solfjäders-hållaren
Pannbandet
Skorna


Jag håller på med skorna nu. Har hittat en lösning som fungerar så det ska sys ihop idag är det tänkt innan det fästs på själva skon.
Efter det lär jag försöka mig på väskan. Mönstret till den är redan utklippt.
Nätstrumporna kan jag sy efter det, eller när jag väntar på att färgen till solfjädern ska torka, sen ska ju den också göras färdigt. Sen blir det hållaren på ryggen och till sist pannbandet eftersom jag har fått låna Nelllies officiella cosplay-pannband så om jag inte hinner med det sista så är det inte hela världen.

Så tillverknings-ordningen är följande;

Skor
Väska
Solfjäder, del1
Nätstrumporna
Solfjäder, del2
Solfjäders-hållaren
Pannbandet

Visserligen låter det mycket, men det går nog ganska fort skulle jag tro.
Avsätter jag en hel dag till varje delmoment till solfjädern så tar det nog max tre dagar inklusive limning och torktid.
Nätstrumporna tar väl max två timmar eftersom de måste handsys. Gör man framför TV'n, inga problem =)

Jaha, fredag. Tacos ikväll. Vilket innebär att jag måste städa i köket innan det görs något annat alls.
Lika bra att få det överstökat på en gång.
Ha det! =)



Shopping i Växjö =)

Jepp, idag bar det av till the big city (erhm) för att handla lite prylar.
Blev två par BH:ar, det visade sig nu att nej, Carolina har varken A, B eller C som hon först trodde, utan den slutliga dommen hamnar på bokstaven D. Lite roligt faktiskt, jag har aldrig tyckt att de va så stora.... =S
Sen blev det en tur in på Skoaffären och köpa neongröna skosnören till mina nya fusk-converse skor (som dessutom är shackrutiga hehe), en sväng till Helges håla och sen KJ store där jag provade en korsett. Den var ett helvete att ta sig in i, men snyggt satt den. Fast jag köpte den inte, vill inte betala 375 kr för något jag inte ens kan ta på mig utan att be om hjälp...

Efter det blev det Sushi på restaurang Maido. Mor och jag delade på typ världens monster-sushi-tallrik. Ärligt den såg ut som en bricka... Men gott var det.

Sen skulle jag handlat grejer till min Temari-cosplay, men den geniala plan jag hade tänkt ut visade sig vara bara strået kortare än värdelöst, så det blir till att tänka om det hela och återkomma vid ett senare tillfälle.

Nu blir det ialla fall att pusta ut och sjunka ner i TV-soffan framför Så ska det Låta med Älsk <3 =3

Puss & Kram!

RSS 2.0