Därför att jag måste få vara udda...


Jaha, då var stunden inne.

Det här blir det sista inlägget på den här bloggen, och även fast den har tjänat mig väl nu sedan mars 2009 så är det nu dags att gå skilda vägar.
Men missförstå mig rätt, det är är inte slut på bloggandet, inte alls, tvärtom.
Jag har en ny sida, en bättre sida, en som passar mig mycket bättre och som jag trivs betydligt bättre med.

Jag aldrig riktigt varit nöjd med den här bloggen, därför att det alltid har känts som om att jag skrivit för någon annans  skull och så ska det inte kännas.
Min nya, förbättrade blogg kommer därför vara helt och hållet tillägnad... eeeh just det; mig, i alla sin nördiga ståtlighet. ;)

Det känns betydligt bättre att skriva om vad som händer i mitt huvud än att skriva sådant jag tror folk vill veta och att veta att jag skriver vad som faller mig in och lägger upp vad jag vill utan att det görs för någon annan har gjort bloggandet så otroligt mycket roligare.

Så släng gärna en titt på den .·¤.° nya bloggen °.¤·. och säg vad ni tycker ^^

Puss och Kram på er ♥

Kräftskiva 2011

Kräftskivan hos grannarna blev lyckad. Det är bara så tråkigt att man måste gå hem precis när man tycker det är som trevligast, det vill säga hela tiden XD
Ska lägga upp bilderna lite senare, men just nu verkar mor och fars kamera-sladd ha gått under jorden igen så det får bli imorgon när vi kommit hem.
I alla fall, idag har vi varit hos mor och far, tittat på film och räddat katterna från att drunkna i ösregnet som kom i förmiddags. Stackars Ajax han var helt dyngsur när han väl kom in.

För tillfället håller mamma på att laga spaghetti och köttfärssås, vilket är supergott anser jag. Det spelar ingen roll vilken gourmet-restaurang man åker till så finns det inget som klår sin mammas mat. ;)
Har tittat runt efter fler jobb också och hittade ett par lovande kandidater.

På tisdag är det dags att klippa sig. Återigen har jag väntat alldelles för länge så nu har jag kluvna hårtoppar i hela skallen känns det som... men på tisdag ska det klippas och tonas och färgas och slingas och sen kommer jag bli så dösnygg så folk dånar. Ska slinga ut min naturliga hårfärg tänkte jag, eventuellt like mörkare. Det sliter så på håret att vara ljusblond.

På hemmafronten den här veckan ska jag försöka hinna med att börja rensa och sortera bland allt skräp vi hade slängt ut i det gammla förrådet som nu ligger i vårt nya garage. (Same work, different place alltså.)
Ja men, ni vet ju hur det är, man lägger ut saker med invändningen att "det där sorterar jag sen".
Jo visst, tjena.
Jag tror att vi hade hur många lådor som helst som vi egentligen bara hade kunnat dänga direkt, men dum som man är så måste man ju titta igenom allt först, för det kaaaaan ju ligga någonting längst ner i botten som man vill spara men aldrig kommer använda... för så fungerar människan.
Ibland funderar jag på ifall man hade varit lyckligare utan alla dessa prylar och levt som nomader gör med bara det nödvändigaste, fast utan att flytta omkring då förstås...
Det hade varit som att vara på konstant husvagnssemester... fast i ett hus... ett väldigt tomt hus som ekar på grund av bristen på grejer... Och ungefär där släpper jag tanken och börjar istället fundera på ifall jag ska köpa de där nya ljuslyktorna till tv-rummet när lönen kommer in.
Jag trivs med mina prylar, så är läget helt enkelt.

Nu ska jag gå och spela gitarr med far min tror jag.
Puss & kram på er ♥


Argh! Det finns ingen tiiiiid!!!!

Okey, så den här veckan har vi tömt förrådet i gamla lägenheten, vi har målat över våra fina fondväggar *snyft*,
vi har baxat in garderoben och satt upp den gamla klädhängaren (som bestod av ett gammal järnrör och några hyllplans-fästen...) och nu idag ska jag och mor städa  ur hela alltet och SEN kan vi äntligen glömma bort den där deprimerande lägenheten med störia grannar och allt vad det innebär.

Och jag veeeet, att det var planerat att jag skulle gjort annat på kvällarna den här veckan, men det har ju inte funnits någon kväll ledig =(
måndag-tisdag - flytt med släp fram till klockan åtta.
Onsdag - Zumba återigen fram till klockan åtta.
Torsdag - skytteträning fram till klockan åtta-halv nio
och idag
Fredag - flyttstäd tills gud vet hur länge och sen har jag bestämt att jag banne mig ska bada i badkaret och bara inte göra ett endaste litet dugg.


Det har dessutom varit väldiga problem på jobbet den här veckan... problem som i att jag eventuellt kommer bli av med min runda (inte jobbet, bara rundan, men i förlängning av det, min lön.), men det har det ju krupit fram att sånna omläggningar får företaget inte göra utan att ha förhandlat med facket först och det kan ni ju få gissa själva om de har gjort.
Så nästa vecka är det fackmöte och efter det ska allt förhoppningsvis bli bra.
Fram tills dess tänker jag göra mitt bästa för att inte tänka på det så om ni träffar mig ute så snälla fråga mig inte hur det har gått, för jag vet faktiskt inte vad jag ska svara ännu... =(


Aja, på lördag är det kräftskiva i Sjöabro. Då bär det av till Gole och Eva-Lott och sen ska vi sova hos mor och far på natten.
Ska bli lite skönt att komma hemmifrån faktiskt... så vi var på systemet igår, och jag köpte captain morgan =9
mumma.
Men, men, all in good time...

I övrigt så funderar jag på att byta blogg också. Avsluta denna och starta en ny, bättre.
Men inte än på ett tag, jag vill tänka igenom namnet noga innan jag bestämmer mig.

Så än så länge kommer jag fortsätta skriva här.
Oj, nu kommer mamma. Och hon har med sig frukost! =D
Puss & Kram! <3

RSS 2.0