"Hej! Du har fått ett sms!"

Blaaaaaaaaaaaah!!!!
Höll på att bli totalt galen fram till igårkväll.
Under hela veckan har vi fått telefonsamtal sena kvällar där nån inspelad stockholms-donna läser upp ett sms som vi fått skickade till vår hemtelefon.
Varenda gång har det bara varit en massa drabbel, typ folk som räknar ner från 20 till noll, nått som låter som en dator som skrattar etc.
Vi försökte spåra nummret som lästes upp i slutet av meddelandet, men det enda vi hittade på eniro var en sida där man annonserade ut olika telefonnummer att hyra tillfällgt.
Jaha, tänkte vi, nu är det ju kört, det här jävla företaget får vi aldrig tag på och så kommer det hålla på att ringa i all evighet.
Men sen igårkväll när det ringde för typ hundrade gången kändes det som, så lästes det upp vad som måste ha varit ett annat telefonnummer, så Adam tog saken i egna händer och ringde upp, redo att skälla ut vilken nu olycklig person som måhända råkade svara i andra änden.
"Ja hej, mitt namn är ----, vem är det jag talar med?"
sen var han tyst ett tag och lyssnade på vad personen på andra sidan svarade och sen kom det något förvirrade svaret:
"Vilken Johnny?"
Mer tystnad.
"Är det du som håller på att skicka en massa sms till vår telefon?!"
Då är det alltså Marias Johnny som är i andra änden på luren.
Dock kommer det strax fram att han bara har skickat 3 sms i början av veckan, inte de 100 000 vi har fått ta emot i tid och otid.
Sen visar det sig att de sms de hade skickat till en annan av deras kompisar, plus till sitt eget hus, inte HELLER har slutat ringa, trots att man lyssnar igenom dem varenda gång!

Så summan av kardemumman är alltså att det blivit nått fel i telefontjänsten från Tele2 som gör att smset inte registreras som läst/lyssnat, så när Maria ringde dem imorse så sa de att man skulle dra ut telefonjacket i 30 minuter och sen sätta tillbaka det för att bryta spänningen.
Får hoppas det hjälper för idag började det tydligen ringa vid nio, tio över nio, halv elva, tio i elva etc etc etc, med samma jävla meddelande varenda gång, nämligen ett vi redan hört.
Inte kul när man lägger sig klockan halv sju att bli väckt två timmar senare av en hurtig data-röst som bara svammlar om siffror, brumbrum och farbror frej.

Men, men vi får hoppas det löser sig, det var som sagt skönt att det inte var nått bluff-företag, för de hade man ju inte kunnat hitta om man så hade tillkallat polis.


Puss & Kram Johnny och Maria,
(vi förväntar oss en riktigt lyxig middagsbjudning efter det här, bara så ni vet) ;) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0